Lindsey Brouwer

Mijn naam is Lindsey Brouwer, ik ben 26 jaar en wonend in Brandwijk. Zo lang als ik me kan herinneren heb ik een passie voor bewegen en een spelend mens zijn. In mijn vrije tijd doe ik graag aan hardlopen, wielrennen, longboarden en functionele training. Het buiten zijn in de natuur, terwijl ik in beweging ben, is voor mij één van het mooiste wat er is. Ik probeer van elke hardloopsessie of fietstocht een klein avontuur te maken. Elke keer weer iets nieuws ontdekken, ondanks dat ik de omgeving al tal van keren heb gezien. Aan de andere kant vind ik het ook heerlijk om te lezen, schrijven en muziek te maken tussen de vier muren van mijn woning.

Tijdens mijn studie tot Fysiotherapeut en ervaringen in het werkveld, kwam ik er achter dat ik graag andere mensen help met vitaal worden of blijven. In de praktijk zie ik namelijk veel mensen die onder andere klachten krijgen waarbij onvoldoende beweging, stress en ongezonde voeding een rol speelt. Ik wil graag mensen helpen om met een positievere manier om te gaan met hun gezondheid. Niet alleen aandoeningen verhelpen, maar ook aandoeningen voorkomen door een gezondere leefstijl die bijdraagt aan een betekenisvol en gelukkig leven. 

Aangezien ik zelf erg blij word van buiten zijn, bewegen en ervaringen delen, besloot ik om mensen te helpen met mijn passies. Het geeft mij enorm veel energie om mensen te zien bewegen, plezier te zien hebben en vervolgens voldaan hun dag te vervolgen. Of om mensen op termijn meer zelfvertrouwen te zien krijgen, gezonder, gelukkiger en energieker te zien worden. Iedereen heeft het in zich om op zijn/haar niveau te bewegen en ik help iemand graag om dat te ervaren. 


Opleidingen: 

  • 2019-2020: Post-HBO Leefstijlcoach - Academie voor Leefstijl en Gezondheid
  • 2015-2019: HBO opleiding tot Fysiotherapeut - Hogeschool Rotterdam met de Minor Mindfulness en Communicatie op de Hogeschool Utrecht. 
  • 2013-2015: MBO+ Sport en Bewegen met Fit!vak A - Albeda College Rotterdam 


Cursussen: 

  • 2021: Spinning® Instructeur Certificering 


Aangesloten bij: 

  • BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland)